22. joulukuuta 2017

mä oon kirjoittanut tänne jotain viimeksi puolitoista vuotta sitten. tasan tarkkaan siis juuri ennen kuin mä alotin uuden koulun. opiskelin elokuvia. löysin jotain mikä vei mut täysin mukanaan. enkä mä siksi kirjoittanut. tai oikeastaan en edes siksi, vaan ehkä mun kiinnostus lopahti. tai sit en vaan jaksanut, kerinnyt, halunnut, en tiedä? mä kävin töissä samaan aikaan ja hädin tuskin näin kavereita. mutta oikeastaan se kaikki oli sen arvoista sillä nyt mä osaan kuvata, suunnitella, äänittää, ja vaikka mitä, luoda elokuvia monilla tavoilla. tai ainakin mä pääsin alkuun.

en tiedä onko tää alku vai lopetus, mutta halusin kirjoittaa tänne jotain, koska tuntuu että mä vaan hävisin. oikeastaan en tiedä onko kukaan koskaan edes seurannut mun juttuja oikeasti.

ai niin, ja mähän olen piilottanut koko blogin. huomasin, että kaikki mun kuvat on photobucketin maksulliseksi muuttumisen takia hävinneet tuhka tuuliin. ehkä ne jossain ulkosella kovalevyllä on säilössä, mutta joo.

nyt mä oon taas hetkeksi vapaa, joten katsotaan jos vaikka innostuisin kirjoittamaan tänne vielä joskus jotain. tai, oikeastaan todennäköisempää on että aloitan uudelleen, nimettömänä jossain, tiedä sitten missä. mutta kyllä mä ehkä haluaisin taas tehdä tätä jossain muodossa, edes itselleni.

P.S. ei, mä en aloita vloggaamaan. koska mun kamerassa ei oo kääntyvää näyttöä, ja oon liian awkward siihen. mutta videoita haluaisin tehdä, joskus. ja elokuvia, joskus. toivottavasti pian.


ehkä joskus vielä nähdään,

emilia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti